ΔΙΑΧΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ERASMUS+

ΔΙΑΧΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ERASMUS+  

ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

 

Tην Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκε διημερίδα, για την διάχυση και παρουσίαση των αποτελεσμάτων του προγράμματος ERASMUS+ του ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου. Η δράση ERASMUS+ ΚΑ1 αφορούσε κινητικότητα 14 μαθητών της Β΄ και Γ΄ τάξης του Τομέα Υγείας , Πρόνοιας και Ευεξίας των ειδικοτήτων Αισθητικής Τέχνης και Βοηθού Νοσηλευτή  με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών Κουτσιμπέλα Βασιλικής και Μιχαηλίδη Δήμητρας στη Βαρκελώνη από 1 μέχρι 16 Νοεμβρίου 2021 για κατάρτιση, με τίτλο σχεδίου:  «Αισθητικός-Νοσηλευτής (Aesthetic/Cosmetic Nurse): Ανάπτυξη δεξιοτήτων σε καινοτόμες μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες» και κωδικό (2019-EL01-KA102-062318) το οποίο εγκρίθηκε και χρηματοδοτήθηκε από το ΙΚΥ (Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών).

Κατά τη διάρκεια της διημερίδας που διοργανώθηκε από το ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων παρουσιάστηκε όλη η πορεία του προγράμματος καθώς και τα αποτελέσματά του από τους μαθητές που συμμετείχαν στην κινητικότητα. Έγινε παρουσίαση των στόχων του προγράμματος, της προετοιμασίας πριν την κινητικότητα και παρουσιάσθηκε το εκπαιδευτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη. Απονεμήθηκαν οι βεβαιώσεις συμμετοχής και ολοκλήρωσης της κατάρτισης στη Βαρκελώνη στους μαθητές που συμμετείχαν  στο πρόγραμμα από τον Διευθυντή του ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων κο Καλύβα Κωνσταντίνο.   

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία σχετικά με το πρόγραμμα της κινητικότητας Erasmus+ και τη διάδοση αποτελεσμάτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα: https://epalanoliosion.gr/category/erasmus/  του ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων.