Δράση εθελοντισμού, αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς

Το 1ο ΕΠΑΛ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ σε μια ακόμη δράση εξωστρέφειας, εθελοντισμού, αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς. Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΟΜΑΔΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ για τη δράση μας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

Η εθελοντική μας ομάδα ευχαριστεί θερμά το 1ο ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων τον διευθυντή του σχολείου κύριο Καλύβα Κωνσταντίνο ,τους καθηγητές και όλα τα παιδιά για την βοήθεια τους σε ρούχα και κουβέρτες, για τους άστεγους συνάνθρωπους μας καθώς και για τις οικογένειες που στηρίζουμε.

Ο χειμώνας που έρχεται δύσκολος για όλους μας και ακόμα περισσότερο για τους ανθρώπους που βρίσκονται στους δρόμους καθώς και για όλες τις οικογένειες που αδυνατούν να ανταποκριθούν σε βασικές ανάγκες και το ζήτημα της θέρμανσης θα είναι φέτος ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε .
Οπότε ζεστά ρούχα και κουβέρτες έχουμε ήδη ξεκινήσει και μοιράζουμε όπου υπάρχουν ανάγκες και χαιρόμαστε πολύ που τα παιδιά και οι καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ πήραν την πρωτοβουλία της δράσης αυτής και σήμερα 4/11 μας παρέδωσαν ότι με αγάπη μάζεψαν για τους συνανθρώπους μας.

Στις μέρες μας ,αυτές οι πράξεις αγάπης και ενσυναισθησης από παιδιά και όλων όσων συμμετέχουν σε αυτές , μας αποδεικνύουν ότι ακόμα υπάρχει φως και ελπίδα σε αυτό το σκοτάδι που μας έχει καλύψει και ο άνθρωπος ακόμα νοιάζεται για τον άνθρωπο.

Σας ευχαριστούμε θερμά 1o ΕΠΑΛ ΑΝΩ Λιοσιων