Κοινωνικό κομμωτήριο – Δράση Αλληλεγγύης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε πως κάθε Παρασκευή μέχρι και την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 και ώρα 14:00 με 14:45 θα λειτουργήσει κοινωνικό κομμωτήριο στα Σχολικά Εργαστήρια του 1ου ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων (διεύθυνση Ζήνωνος και Κομνηνών).

Σκοπός

Το κοινωνικό κομμωτήριο σκοπό έχει να προσφέρει δωρεάν κούρεμα σε άτομα τα οποία ζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες και δεν μπορούν να επισκεφτούν ένα κομμωτήριο. Με τον τρόπο αυτό οι μαθητές του εργαστηρίου κομμωτικής μαθαίνουν για τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη προσφέροντας με αυτή τη δράση στη τοπική κοινωνία. Η δράση έχει παιδαγωγικό χαρακτήρα καθώς οι μαθητές θα κάνουν πρακτική εξάσκηση που θα ελέγχεται από τον αρμόδιο καθηγητή.

Προϋποθέσεις

Προϋπόθεση για να επισκεφτεί κάποιος το κοινωνικό μας κομμωτήριο είναι να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στον αριθμό 2102472960 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και ώρες 8:15 με 11:00 ώστε να δει αν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού.

Υγειονομικό πρωτόκολλο

Οι επισκέπτες που θα έρχονται για την περιποίηση στο εργαστήριο μας οφείλουν να κάνουν δήλωση στο edupass ως επισκέπτες μία μέρα πριν δηλαδή την Πέμπτη έχοντας τηρήσει τα πρωτόκολλα για τον COVID-19 (αρνητικό rapid test για τους ανεμβολίαστους, αρνητικό self test για τους εμβολιασμένους).
Στην περίπτωση που δεν τηρούνται τα ανωτέρω δεν θα μπορούν οι επισκέπτες να γίνονται δεκτοί.
Οι υπηρεσίες που θα παρέχονται είναι κούρεμα χτένισμα.