Συμμετοχή σε συνέδριο Καρδιολογίας

ΤΙΤΛΟΣ ΔΡΑΣΗΣ: ΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: ΔΡΙΤΣΑ ΜΑΡΙΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ: Β’ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΤΤΙΚΟΝ» 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: Γ’ ΥΓΕΙΑΣ

Η συμμετοχή στο καρδιολογικό συνέδριο ” ΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ – 19ο Συνέδριο Εξελίξεις 2023 και Προοπτικές 2024 στην Καρδιολογία

 ” αποτέλεσε μια εκπαιδευτική εμπειρία που εμπλούτισε τις γνώσεις των μαθητών του Τομέα Υγείας. Το συνέδριο παρουσίασε τις πιο πρόσφατες εξελίξεις και επιτεύγματα στον τομέα της καρδιολογίας, προσφέροντας στους συμμετέχοντες μια πλήρη επισκόπηση των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων και ιατρικών ερευνών.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από εξειδικευμένους καρδιολόγους, οι οποίοι μοιράστηκαν τις γνώσεις τους για θέματα όπως η καρδιακή νόσος, οι ανωμαλίες του ρυθμού και οι θεραπευτικές προσεγγίσεις καρδιολογικών ασθενών. Η επαφή τους με τις πρακτικές προσεγγίσεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες υγείας τους βοήθησε να κατανοήσουν καλύτερα τον τομέα και τη σημασία της συνεχούς κατάρτισης.

Επιπλέον, η παρουσίαση προκλήσεων και επιστημονικών ανακαλύψεων ενίσχυσε το ενδιαφέρον και την προσαρμοστικότητα των μαθητών στον τομέα της υγείας, καθώς τους παρουσιάστηκε ένα ευρύτερο πεδίο επαγγελματικών ευκαιριών και ερευνητικών προοπτικών.

Συνολικά, η παρακολούθηση του συνεδρίου αποδείχθηκε ιδιαίτερα εποικοδομητική για τους μαθητές, καθώς τους παρείχε μια μοναδική ευκαιρία να εμβαθύνουν στη γνώση τους και να εξερευνήσουν τον αναπτυσσόμενο και συναρπαστικό κόσμο της Καρδιολογίας. Η εμπειρία αυτή θα συμβάλει στην προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη και θα διευρύνει το ορίζοντα των γνώσεών τους στον τομέα της υγείας.